Every great love starts with a great story


Hemelvaartweekend! Dat betekend een heerlijk lang weekend. Woensdagmiddag al vrij van school en afgelopen dagen hadden we prachtig weer. Ze zeggen altijd, je krijgt wat je verdiend... Dus genieten we er maar volop van...

Donderdag een heerlijke dag thuis. s Morgens eerst langs onze bakker, om brood en croissantjes e.d. te halen. Laat ontbijten en daarna heerlijk aanrommelen. Boekje lezen, beetje zwemmen, zonnen, lekker spelen... en s'avonds de bbq weer eens aangestoken. We zitten dan graag op het terras van onze grote gite. Met perfect zicht op het zwembad, een prachtig uitzicht op onze paardjes... Veel groen, mooie kleuren... Wat een uitzicht!

En terwijl wij nog even nagenieten met een halfvol glaasje rosé, springen de kids in het avondzonnetje op de trampoline... Verhit komen ze eraf... Mogen we nog even zwemmen, het is zo heet! En dus een laatste avondduik, daarna heerlijk buiten douchen en dan het bed in. Er wordt bij elkaar gelogeerd, van bedden gewisseld... Ook dat is vakantie!

Tussen het niks doen door, wordt er natuurlijk ook op het internet gekeken... Zijn er nog leuke auto's te koop in de buurt? En jawel, tijdens de bbq even een belletje naar iemand of we de volgende dag terecht kunnen en dan besluiten we rond 21 uur in samenspraak met de kids dat we de volgende dag vroeg uit de veren moeten.

Vrijdag 6uur30 ~ het wekkertje... Iedereen wordt toch wel wat moeilijk wakker... Maar we gaan naar het strand.... euh, auto kijken.... Twee uurtjes rijden en we arriveren bij de auto, hij valt gelijk al tegen, en we durven er ook niet rijdend de 200 km mee terug naar huis te gaan. Daar waren we zodoende snel klaar en konden gelijk door naar het strand, die we 3km verderop vonden.

Dan zit je dus gewoon aan het prachtige strand van Biarritz; enorme golven, heel veel surfers...

Ook wij moesten het water in natuurlijk. IJskoud vond ik het in eerste instantie, maar als je even door zet, is het toch lekker... De twee jongste meiden met bandjes om, want wat is die zee heftig... De golven trekken je zo omver, wat een machtig gevoel. Terwijl ik Noémi uit alle macht vast probeerde te houden, werd ook Bas nog een keer meegesleurd, hij raakte in paniek en werd gelukkig een meter of vier verder opgevangen door een mevrouw. Yolanthe bleef liever op het droge, die houdt helemaal niet van die enge dingen.

De dag afgesloten met een bezoekje bij de Mac in Mont de Marsan, frietjes, hamburger en zo'n overheerlijk ijsje na... Ook dit was weer een topdag!

Zaterdag gewoon weer lekker thuis! Op het gemakje wakker worden, zonnetje schijnt zo ons bed in!

Ontbijtje, was ophangen, boodschappen doen, grasmaaien, zwemmen en weer bbq-en.

Het klinkt saai allemaal, maar het was ook gewoon weer een lekker dagje.

Geluk zit hem in tevreden zijn met wat je hebt, blij zijn met wat je doet... En wij voelen ons altijd superrijk als we gewoon thuis aan het rommelen zijn met ons zesjes!


85 views0 comments

lieu-dit Rimbes

710, Route du Mas d'Agenais

47700 Casteljaloux

Our Address

Contact Us

0033 553 84 81 92

0033 6 47 07 31 55 Whatsapp

verspuij@orange.fr

Follow Us

  • Gites Rimbes
  • Oldtimers
  • Instagram

Gites Rimbes

Oldtimers

Instagram

© 11/2020 by MPVB